AROLO TIFAR tanfolyamok


Az AROLO hasonló a rendszerrel dolgozik, mint a delfinek. Tudósok megfigyelései szerint, a delfinek energiaimpulzusok segítségével képesek a nagy távolságból információkat gyűjteni, és felismerni a testi és lelki állapotban bekövetkezett változásokat.

Az AROLO e
nergetikai diagnosztikai rendszer, amely lehetővé teszi a betegségek okának felismerését, és célzatos energetikai kezeléssel való megszüntetését; a karmikus tanulófolyamatok felismerhetővé válnak, és azok gyorsabb illetve könnyebb befejezése elősegíthető.
Energetikai kezelési rendszer, amely a gyors hatásmechanizmusával tűnik ki. Percek alatt laborfelszerelés és technikai segédeszközök nélkül bármely tetszőleges érték vagy állapot kiderítését, a megfelelő gyógyszer és az egyénileg legpontosabb adagolás megállapítását. Az alkalmazónak mindez számos lehetőséget kínál a precíz segítségnyújtásra.

image024.gif


AROLO I.

A tanuló megismerkedik az AROLO munkamódszerével és annak különleges energetikai diagnózis- és kezelési rendszerével. A
kódszimbólumok segítségével hozzáfér a "páciens" különböző energetikai szintjeihez, és választ kap arra, hol van a betegség oka, és az okhoz milyen tünetszint(ek) csatlakozik. Felismerhetővé válnak a karmikus (tanuló)folyamatok. A beavatás által a tanuló átéli a csatlakozást Atlantisz gyógyító mestereinek isteni energiaszintjéhez.

AROLO II.

Az AROLO II. fokozatába történő beavatás után lehetővé válik a különböző szintek energiastruktúráinak módosítása. Ennek tisztító, erősítő,
megszüntető és harmonizáló hatása van a blokkokra, a viselkedési mintákra és a tanuló-folyamatokra. Lehetővé válik a karmikus folyamatok támogatása szimbólumokkal élelmiszerek, vitaminok, ásványi anyagok, homeopáthiás szerek és kozmetikumok megfelelő adagolásának ill. potenciáljának a kitesztelése.

Előfeltétele: AROLO I. fokozat elvégzése.

AROLO-TIFAR I.
*

A TIFAR képzések az AROLO mesterfokozatai. Ennél a fokozatnál az AROLO-nál tanult kódszimbólumok munkáját a speciálisan
programozott hegyikristályok (melyek programozottsága bárki által ellenőrizhető) végzik. A tanuló megtanulja, hogy hogyan használhatja ezeket a kristályokat, hogyan állíthat fel diagnózist, hogyan változtathatja meg a kristályokkal a hibás, belső energiastruktúrákat, hogyan állapíthatja meg a mester kristály segítségével, melyik szerv betegedett meg. Itt már lehetővé válik a kristályokkal történő önkezelés is. A
beavatással energetikai kapcsolat jön létre a tanuló és a kapott mesterkristály között és még közelebb kerül az isteni energia végtelen áramlatához.

Előfeltétele: AROLO II. fokozat elvégzése.

AROLO-TIFAR II.
*

A programozott ametisztek bővítik a kezelés lehetőségeit. Segítenek abban, hogy felismerjük a belsőstruktúrákat és megváltoztassuk
azokat. A tanuló elsajátítja a "kristályember" technikát; a gyógyszerek átvitelét; az agyprogramozást, amely a negatív viselkedési mintákat
törli, oldja az energetikai blokádokat. Aki oktatni szeretné az AROLO-t, az alapismereteket tartalmazó teszt eredményes kitöltése után megkapja a lehetőséget és a jogot az AROLO I. és II. fokozatok tanítására és beavatására.

Előfeltétele: AROLO TIFAR I. fokozat elvégzése.